Multisport Meierijstad
Ontdek verschillende sporten bij één club

Lid worden

Wil jij ook meedoen?

Vind jij gymmen en sporten ook zo leuk? Weet jij ook nog niet welke sport nou het allerleukst is? Wil je gewoon buiten schooltijd om lekker sporten en gymmen? Kom dan een keer meedoen met een Multisport les! Iedereen mag het een keer vrijblijvend uit komen proberen.

Je sport een keer per week in een groepje met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd. Elke les spelen we minstens een tikspel, een sportgerelateerde activiteit en rennen/springen/rollen we door een parcours. Bij de buitenlessen hebben we daarnaast nog een extra bootcamp onderdeel. Wil je vaker sporten of wil je wel meedoen, maar kun je niet op de dagen dat er lessen zijn? Laat het ons dan weten!

Heb je al een keer meegedaan en ben je overtuigd? Vul dan het inschrijfformulier in onder aan deze pagina om je in te schrijven!

Contributie 2020-2021

De contributie bedraagt € 25,- per maand en wordt in 11 termijnen maandelijks geïncasseerd. Het sportseizoen loopt gelijk aan het schooljaar en tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.  Klik hier voor meer informatie.